"Ca urmare a achizitionarii operatiunilor Sibmedia Interactiv (proprietarul tocmai.ro, societate controlata in proportie de 95% de Schibsted Classified Media din Norvegia, n.r.) de catre Naspers (proprietarul olx.ro, n.r.), olx.ro va derula, incepand cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunturilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapa este reprezentata de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni in intampinarea posibilelor neclaritati. Totodata, in aceasta perioada, utilizatorii tocmai.ro isi pot da acordul pentru migrarea anunturilor pe olx.ro", potrivt olx.ro. 

Incepand cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunturi pe acest site, ci doar pe olx.ro, insa cele postate anterior vor fi in continuare vizibile cumparatorilor. Migrarea efectiva a anunturilor de pe platforma tocmai.ro pe olx.ro se va realiza in data de 30 martie. 

Procesul se va finaliza la jumatatea lunii aprilie cand site-ul tocmai.ro isi va inceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirectionati automat catre olx.ro. 

Scopul acestei migrari este de a creste o singura platforma unitara, rapida si usor de folosit pentru vanzatori si cumparatori. Astfel, olx.ro va deveni site-ul de anunturi cu cei mai multi cumparatori din Romania si milioane de anunturi de vanzare. 

"Inglobarea tocmai.ro in olx.ro se va face intr-un proces treptat, de la transferul anunturilor si utilizatorilor, in baza acceptului acestora, pana la redirectionarea site-ului tocmai.ro catre olx.ro", a declarat in comuicat, Cristina Gheorghitoiu, business manager OLX.ro. 

Schibsted Media Group a anuntat in urma cu o luna ca vinde catre Naspers (Africa de Sud) firma care detine site-ul de anunturi www.tocmai.ro.  Grupul norvegian a intrat in structura actionariatului Sibmedia Interactive in iunie 2011, cand a preluat 55% din capital de la Salcia Invest (Luxemburg). Ulterior, prin majorari de capital, Schibsted Classified Media si-a majorat participatia la 95%.  La inceputul anului 2011, Salcia Invest a cumparat integral Sibmedia Interact de la Stefan Radu Tocca, cetatean roman. 

In 2013, afacerile Sibmedia Interact au crescut cu 170%, la 2,83 milioane de lei, iar pierderile s-au majorat de la 9,2 milioane de lei la 25,3 milioane de lei.  In Romania, Naspers controleaza Allegro Online Services Romania SRL, societatea care administreaza site-ul de anunturi www.olx.ro (fost www.mercador.ro pana in iunie 2014). De asemenea, grupul sud-african detine reatilerul online emag.ro.  Mercador.ro a fost lansat in Romania in 2010.  Allegro Online Services Romania a avut in 2013 pierderi de 20,498 milioane lei la afaceri de 5,36 milioane de lei.  Prezenta in 107 tari si 42 de limbi, platforma online OLX (OnLine Exchange) fost infiintata in 2006 de antreprenorii web Fabrice Grinda si Alec Oxenford.  Din 2010, OLX este parte a grupului media Naspers.