„Decizia de a extinde operatiunile de inginerie software ale companiei GoPro in Bucuresti se aliniaza cu prioritatile noastre pentru 2017: consolidarea operatiunilor de executie si gestionarea costurilor”, a declarat directorul de operatiuni in cadrul GoPro, CJ Prober, citat de News.ro.

Romania este o piata ofertanta in zona de resurse umane si talente care au studiat la universitati de prestigiu, dar si ”o zona atragatoare pentru cele mai cunoscute companii de tehnologie la nivel mondial”, potrivit companiei.

„Pentru GoPro, crearea si oferirea celor mai bune produse si servicii din lume este obiectivul principal al companiei, asadar dezvoltarea echipei noastre de inginerie software intr-un epicentru tehnologic international este pe deplin indreptatita”, a afirmat vicepresedintele departamentului de inginerie din cadrul GoPro, Joe Bentley.

GoPro l-a numit pe Ioan Barbulescu ca director general al GoPro Bucuresti. De asemenea, GoPro Bucuresti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidatii interesati, pe 8 si 9 martie, in cadrul TechHub.

In afara de camera video, GoPro produce si drone.

In al treilea trimestru al anului trecut, producatorul de camere video de actiune a inregistrat pierderi de 104 milioane dolari si a raportat venituri de 240,5 milioane dolari, in scadere cu 40% comparativ cu perioada similara din 2015.