Compania si-a mentinut de-a lungul timpului pozitia de lider pe piata romaneasca de electrocasnice, cu o cota de piata de 35%, devenind unul dintre cei mai importanti exportatori roman.

Peste 85% din productia de la Gaesti merge in peste 60 de tari.

In Romania, in fiecare minut este vandut un produs Arctic, iar 80% dintre familiile din tara au cel putin un produs Arctic in locuintele lor. 

"Datorita investitiilor realizate in ultimii ani, fabrica de la Gaesti a devenit o unitate moderna, la standarde europene, ce realizeaza produse bazate pe tehnologii noi, eco-friendly si design modern. Din 2002, Arçelik a investit in Arctic peste 110 milioane de euro in noi tehnologii, in sisteme moderne de management al productiei si in cresterea capacitatii de productie", potrivit Arctic. 

In 2013, Arctic a deschis o noua linie de productie si a extins capacitatea de productie cu 25% in cadrul fabricii din Gaesti, cu o investitie de 21,9 milioane de euro. 

Compania are peste 3.000 de angajati si o cifra de afaceri de 300 de milioane de euro in 2014.

Pe piata locala, Arctic si-a consolidat pozitia de lider si in 2014 a ajuns la o cota de piata de 35%, ca urmare a evolutiei brandurilor Arctic si Beko.