A devenit parte a "familiei" formata din 300 de oameni, care a dus businessul hotelier JW Marriott la 26 milioane de euro anul trecut.

"Cand totul pare si iti da senzatia de ‘acasa’, tinzi sa lucrezi mult mai multe ore saptamanal, chiar si in timpul liber. A locui chiar in cladirea in care lucrezi inseamna ca jobul sa devina o parte atat de importanta din viata, incat devine dificil de spus unde incepe viata personala si unde cea profesionala", spune Igael Porecki, directorul general al JW Marriott, care locuieste intr-un apartament al hotelului de mai bine de un an.

Din iunie anul trecut, Porecki, 60 de ani, a devenit cel mai fidel "oaspete" al hotelului de cinci stele din Capitala, care opereaza 402 camere.

Pana anul acesta si austriacul Friedrich Niemann, care a condus timp de cinci ani hotelul de lux Athénée Palace Hilton, a locuit in hotel, de unde lua zilnic pulsul evenimentelor. Noul executiv insa, canadianca Linda Griffin, si-a inchiriat un apartament de serviciu in afara hotelului.

Citeste continuarea in Ziarul Financiar