In cele patru saptamani de concurs „Cris-Tim te face superstar!”, peste 600 de filmulete au fost postate pe platforma superstar.cristim.ro. Copii din toata tara au spus cu insufletire „Salam Sasesc” pentru o sansa la celebritate. Maria Irina Vizireanu, Sonya Karina Sopcu, Mihai Bane, Cezara Nacu, Rares Gabriel Banescu, Delia Popovici, Anisia si Marta Melinte sunt cei opt copilasi care au impresionat prin exuberanta si veselie, castigand un loc in reclama Salam Sasesc care a avut premiera pe 20 aprilie.  

Campania lansata de Cris-Tim este pe cat de inedita, pe atat de curajoasa. „Cris-Tim te face superstar!” a creat cadrul pentru ca oamenii sa se manifeste si sa participe activ la o campanie care s-a construit din mers si care se bucura de rezultate spectaculoase.  

Clipul care anunta lansarea concursului „Cris-Tim te face superstar!” a strans peste 250.000 de vizualizari pe Youtube. In cele patru saptamani de concurs, au fost create peste 11.000 de conturi pe platforma superstar.cristim.ro. Campania a primit aprecieri din partea publicului, oamenii distribuind pe retelele de socializare clipurile cu copiii inscrisi in concurs.  

Mai multe detalii despre campania Salam Sasesc sunt disponibile pe site-ul superstar.cristim.ro.