Cafenelele deshise vizeaza clientii McDonald's din Buzau, Pitesti, Craiova si Bucuresti. 

Restaurantul din Buzau gazduieste incepand de vineri o cafenea McCafe, pentru deschiderea careia compania a investit peste 370.000 lei.

La inceputul lunii, McDonald's a deschis si in restaurantul din Titan o cafenea McCafe, investind peste 350.000 lei.

Compania a planificat sa deschida inca o cafenea in restaurantul din zona Pacii din Bucuresti si doua in afara Bucurestiului, in restaurantul Pitesti Gara si in cel din Craiova. 

"Consideram ca atentia la detalii si inovatia in materie de produse, echipamente si experiente unice oferite in fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezinta criterii importante pentru care romanii aleg McDonald's la una dintre mesele principale sau pentru o cafea si un desert. Ne dorim sa ne surprindem clientii si de aceea gandim mereu modalitati prin care sa le imbunatatim experienta in restaurante. Credem mult in conceptul cafenelelor McCafe, in raspunsul pozitiv pe care l-am primit pana in prezent si in produsele special gandite in functie de dorintele clientilor nostri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald's in Romania, ne mandrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise pana la finalul anului si planuim sa extindem aceasta retea in mai multe orase din tara, dar si in Bucuresti", a declarat Daniel Boaje, director general McDonald's Romania. 

Compania este lider al pietei locale, cu 67 de restaurante in 21 de orase si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic. McDonald's are peste 4.000 de angajati si a investit peste 700 de milioane de lei in Romania.