KLG Europe Logistics Romania, parte a grupului olandez KLG Europe, mizeaza si in acest an pe o crestere a afacerilor, dupa un avans de 11%, in 2013, cand s-au plasat la 21 milioane euro. 

Principalii factori care vor sustine veniturile sunt cresterea portofoliului de clienti, extinderea capacitatii de depozitare, cresterea valorii adaugate a serviciilor si a complexitatii solutiilor logistice. 

"Din punct de vedere geografic, Romania are toate sansele pentru a deveni unul dintre cele mai importante noduri logistice ale Uniunii Europene, in principal datorita celor doua porti navale spre si dinspre Europa - Marea Neagra si Dunarea", a declarat miercuri Kees Kuijken, CEO KLG Europe. 

Subsidiara din Romania a grupului olandez asigura servicii logistice pentru 350 de clienti din diferite sectoare de activitate, printre acestia numarandu-se Honeywell Fiction Materials, Prista Oil, Saint-Gobain Glass Romania sau Coty. 

KLG Europe

Infiintat in 1918, grupul olandez KLG Europe opereaza la nivel international prin centrele din Olanda, Marea Britanie, China, Turcia si Romania, si a finalizat 2012 cu afaceri de 105 milioane euro. 

In Romania, este prezent din 2006 si detine, pe langa platforma de langa Bucuresti, alte sase hub-uri pentru distributie, la Bacau, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca si Timisoara, cu o capacitate totala de depozitare de peste 50.000 metri patrati.