Grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, a deschis un showroom în România, în parteneriat cu compania locală Delta Studio, în urma unei investiţii de aproximativ o jumătate de milion de euro, potrivit unui comunicat remis presei.

Investiţia comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo si Delta Studio, a depăşit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere mizăm pe vânzări de peste două milioane de euro”, a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

Noul showroom se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, prezentând concepte de design de interior realizate la cele mai înalte standarde.

Piaţa internaţională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relaţie de peste 10 ani cu Delta Studio, relaţie ce a devenit acum şi mai special”, a declarat Jose Maria Soriano, membru al familiei Porcelanosa.

Porcelanosa Grupo deţine opt fabrici în Spania şi o reţea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro şi este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colecţiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti şi designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio este un reper important pe piaţa amenajărilor interioare de lux din România, deţinând o reţea de 11 showroom-uri în cele mai importante oraşe din ţară, având o experienţă de peste 20 de ani şi reprezentând cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Cu bucurie constatăm că piaţa din Romania s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Ca atare, avem din ce în ce mai multă calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Mă bucur că putem acum să găsim acasă această calitate, până acum trebuind să mergem în Italia sau în altă parte”, a declarat arhitectul Dorin Ştefan, care deţine biroul de arhitectură D.S.B.A.

“Produsele, pe lângă calitatea premium, sunt chiar unicate pe piaţăa, în special gama L'Antic Colonial şi plăcile de mari dimensiuni”, a declarat arhitectul Adrian Zerva, de la Studio 10M.