Eva Longoria detine 32% din actiunile companiei care detine atat clubul cat si restaurantul.

In ianuarie, conducerea restaurantului Beso a invocat legea falimentului, dupa ce a prezentat in fata US Bankruptcy Court din Las Vegas documente potrivit carora restaurantul avea pierderi lunare de 76.000 de dolari si datora 1,8 milioane de dolari companiei Crystal care il detine.

Nu este pentru prima data cand Eva Longoria are probleme din cauza acestui restaurant. In iunie 2010, actrita in varsta de 36 de ani a fost data in judecata de fostii manageri ai restaurantului, Ronan si Mali Nachum, care au acuzat-o de incalcarea contractului, declarand ca au fost fortati sa renunte la locul lor de munca prin "tactici de intimidare".

La randul ei, actrita i-a dat in judecata, declarand ca a luat acea decizie pentru "a proteja integritatea restaurantului".

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand actrita americana a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body".

Cu cat sunt platite celebritatile pentru dezvaluirea unor secrete? Cat costa intimitatea vedetelor FOTO

Elizabeth Taylor, prima actrita platita cu un milion de dolari. Topul celor mai bine platiti actori din toate timpurile