"Principala opreliste era TVA-ul de 24%, mai ridicat cu 4-5 puncte procentuale decat in alte state vest-europene. Cu TVA de 20%, asa cum prevede noul Cod Fiscal, ne putem bate de la egal la egal cu orice companie din Europa", a declarat Tudor Tiboc, general manager QuickMobile, transmite Agerpres.

QuickMobile a anuntat doua mari proiecte in aceasta toamna - extinderea pe plan international cu magazinul online QuickMobileSho.com, care va livra in toate statele UE, si externalizarea operatiunilor de service (reparatie / inlocuire) catre service-urile autorizate de producatori

Compania a lansat si platforma Service-Return.com, prin care clientii care solicita operatiuni de service o pot face simplu si rapid, oriunde in Europa. 

QuickMobile a obtinut in 2014 o cifra de afaceri de 45 de milioane euro si un profit de 1,1 milioane euro, iar pentru 2015 estimeaza un profit de 1,5 milioane euro, a precizat Tiboc.

El a estimat ca extinderea afacerilor la nivel international vor genera o crestere a profiturilor cu 10% in urmatoarele sase luni.

In noul magazin international al QuickMobile vor fi disponibile permanent peste 5.000 de produse premium, grupate pe categorii precum telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii. Preturile sunt exprimate in euro, contin TVA si taxe, iar transportul va fi asigurat prin curieri internationali.

QuickMobile este prezent pe piata de 10 ani.