Reducerea de salarii se aplică celor 15 persoane din conducerea Saint-Gobain România, inclusiv liderilor fabricilor regionale, potrivit sursei.

De asemenea, echipa executivă a decis să doneze către Crucea Roşie Română suma echivalentă a 25% din salariul net corespunzător lunii aprilie, contribuind astfel activ la demersul colectiv al companiei de a oferi cadrelor medicale şi spitalelor din România aparatura necesară.

De la începutul lunii februarie, Saint-Gobain România a decis să implementeze o serie de măsuri de prevenţie faţă de pericolul Covid-19: au fost implementate noi proceduri de operare în fabrici şi s-a aplicat munca la domiciliu, acolo unde a fost posibil.

Toţi angajaţii s-au adaptat noii situaţii, astfel că echipele Saint-Gobain România continuă să livreze servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor, chiar şi în aceste momente dificile, se menţionează în comunicat.

Fabricile Saint-Gobain România au aproximativ 1.800 de angajaţi, care operează 22 de linii de producţie în 13 unităţi industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.