Reprezentantul F64 a apreciat ca ritmul de crestere a vanzarilor cu 20% va fi mentinut si anul viitor, compania bazandu-se pe zona de camere video de tip Action Cam si drone, dar si pe evolutia buna a vanzarilor online, care se apropie de 55% din total. 

Pana la finalul anului, F64 va introduce in gama de produse si televizoarele 4K.

In totalul vanzarilor, aparatele foto compacte si DSLR reprezinta aproape 30%, in timp ce segmentul video de tip action cam si drone - circa 10%. 

Potrivit lui Alecsiu, F64 a inregistrat cresteri inclusiv pe zona aparatelor foto DSLR, dinamica pozitiva fiind sustinuta si de faptul ca producatorii de aparate de nivel 'mid' si 'high' au scazut preturile modelelor ajunse la maturitate.

"'In fotografie se spune ca nu echipamentul conteaza, ci ochiul si omul care incadreaza realitatea pe un cadru de film sau pe un senzor. F64 a dorit sa le ofere mereu clientilor sai cele mai noi si mai performante unelte, deoarece fotografia nu se schimba, dar mediul pe care este captata si prezentata da. Astfel, din 2002 sunt disponibile DSLR-urile in oferta magazinului, iar din 2008-2009 au fost introduse camerele foto mirrorless. Din 2013, gama F64 a fost completata cu smartphone-uri si tablete. Mai mult, clientii au posibilitatea de a cumpara si drone, iar in magazin a fost amenajat primul stand pe zona de action, unic in Romania. In prezent, sunt peste 6.000 de produse in showroom, iar online pot fi gasite peste 15.000", a anuntat compania, potrivit Agerpres.

"Noi am pornit in vremea in care fotografia pe film inca era populara, iar acum avem telefoane si drone cu ajutorul carora sa imortalizam lumea. Ne bucuram, in primul rand, ca evolutia tehnologiei a dus la o democratizare a fotografiei si tot mai multi oameni pot sa isi satisfaca pasiunea. Acest fapt nu poate fi decat benefic, deoarece fiecare dintre noi se naste cu o nevoie primara de a crea, de a se exprima. Unii o fac foarte bine in scris sau prin muzica, noi ne bucuram ca o putem face prin fotografie si ca ii ajutam si pe altii sa faca acelasi lucru. Daca investesti suficient timp si esti dedicat, arta fotografica te rasplateste si vedem cel mai bine asta la oamenii cu care lucram. In cei 14 ani de F64 am construit o echipa puternica si pasionata si am cultivat diversele genuri ale fotografiei. Cat de curand ma astept sa avem prima expozitie cu imagini surprinse din drona si in cativa ani, de ce nu, sa expunem fotografii realizate cu ochelari inteligenti", a declarat Marian Alecsiu. 

La debut, in 2001, magazinul avand doar patru angajati. In 2015, sunt peste 130 de membri in echipa, iar showroom-ul din bulevardul Unirii nr. 45 a devenit casa fotografiei din Bucuresti.