Atos Romania cauta in special candidati seniori, cu experienta mai mare de 3-4 ani in domeniul IT.

Printre joburile disponibile se numara:

SAP Basis Senior Administrator

SAP HANA Administrator

ABAP Developer

Java developer

Net Developer

SharePoint Senior Administrator

Unix Senior Administrator

Windows Server (Wintel)

Senior Administrator

Database (MS SQL/Oracle) Administrator

Exchange Senior Administrator 

Mainframe Specialist

Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar)

Virtualization Engineer

Cloud Integration Senior Arhitect

Cloud Migration Senior Arhitect

Cloud Solutions Technical Engineer

Pe langa pozitiile care necesita pregatire tehnica, compania ofera si joburi precum Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager si Program Manager.    

Angajatii vor avea acces la peste 3.000 de programe de training tehnice si non-tehnice, disponibile pe o platforma online pe care fiecare angajat o poate accesa, aditional putand fi oferite traininguri la centrele Atos de catre partenerii companiei.

La acestea se adauga posibilitatea dezvoltarii unei cariere internationale, cu deplasari frecvente de scurta durata in tarile in care activeaza Atos, dar si deplasari pe termen lung.  

"Pentru Atos, dezvoltarea profesionala continua este unul dintre obiectivele principale, motiv pentru care ofera programe de mentoring si coaching intern si extern, precum si o investitie semnificativa in programele de formare si training. Ne mandrim cu faptul ca nenumarati angajati ai Atos Romania au ajuns sa conduca echipe globale, fiind implicati in diverse proiecte strategice pentru unii dintre cei mai mari clienti globali ai Atos", a declarat Catalina Dodu, Country Manager Atos Romania.  

Atos ofera pe langa salarii atractive si competitive la nivelul pietei IT locale, o serie de beneficii extrasalariale. Acestia isi vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la sali de fitness si welness, echipamente IT, programe software, vacante, pensii si asigurari private pana la un plafon stabilit cu angajatorul.  

Atos Romania, prezenta pe piata locala din 2011, are in prezent 1.350 de angajati, peste 1.000 fiind la centrul din Timisoara.

In urma achizitiei XEROX ITO in iunie 2015, Atos activeaza si in Iasi, urmand sa dezvolte si aceasta locatie ca centru de competenta pentru servicii IT.    

Atos Romania a avut o crestere sustinuta in ultimii ani a numarului de angajati din Romania. In 2014 numarul acestora s-a dublat, iar dupa o perioada de stabilizare in 2015, compania si-a extins cu pana la 50% echipa, in 2016 urmand ca numarul de angajati sa ajunga la 1.800-2.000 de persoane.

Atos are un venit anual in 2013 de 8,6 miliarde euro si are 76.300 angajati in 52 de tari, avand o vasta experienta in tehnologie si cunoasterea mediului industrial, fiind Partener Global de Tehnologia Informatiei pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice si este cotata la Bursa Eurolist Paris. Atos opereaza sub numele Atos, Atos Consulting & Technology Services, Worldline si Atos Worldgrid.