"Pedersen, Agentia Proffesional SRL si asocierea George Butunoiu cu Biris Goran au depus oferte pana la termenul limita", au declarat marti surse din Ministerul Economiei pentru Mediafax.

Termenul de depunere a ofertelor pentru alegerea consultantului care va sprijini MECMA in procesul de recrutare a noilor manageri a expirat marti, la ora 12:00.

Compania de consultanta care va castiga selectia va intocmi pentru fiecare companie de stat caietele de sarcini ce vor sta la baza licitatiilor pentru desemnarea firmelor de recrutare.

Potrivit surselor din Ministerul Economiei, au mai fost doua oferte, insa acestea au fost respinse pentru ca au fost transmise dupa ora 12:00.

Procesul de schimbare a directorilor generali ai unor companii controlate de stat a fost anuntat la inceputul anului. Cele mai multe companii care vor avea manageri privati se afla in subordinea Ministerului Economiei.

Hidroelectrica, Oltchim, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare si Romarm sunt primele companii din subordinea Ministerului Economiei care vor avea management privat, a anuntat ministerul duminica.

Citeste si:

De la agonie la extaz. Bursele europene au trecut pe scadere abrupta, dupa ce au deschis in urcare puternica

Antreprenorii englezi au gasit o "mina de aur" in statiile dezafactate ale metroului londonez. Cat ar putea valora