Tiriac Auto reprezinta in Romania sase marci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua isi va extinde oferta in toamna acestui an cu noul model break Jaguar XF Sportbrake, in multiple versiuni de motorizare.

”Modelul va dispune, printre altele, de suspensie pneumatica spate, caroserie din aluminiu, varianta AWD si deschidere a compartimentului bagaje prin gestica la fel ca si operarea parasolarului pentru plafonul panoramic. Nu va lipsi bratara „Activity key”, iar noutatea acestui model consta si in disponibilitatea AWD pentru motorizarea 2.0 benzina”, informeaza compania intr-un comunicat.

Pentru varianta sedan, pretul incepe de la 32.490 lire sterline (37.493 euro), potrivit site-ului oficial.

Un alt producator britanic, Land Rover, isi completeaza, in aceasta primavara, portofoliul cu noul SUV Discovery. Preturile incep, potrivit site-ului oficial, de la 28.995 lire sterline (33.463 euro) pentru varianta Sport. De asemenea, modelul Range Rover Velar va veni, in aceasta toamna, cu o pozitionare complet noua in gama Land Rover, intre modelele Range Rover Sport si Evoque. Acesta va fi si primul model al producatorului ce va fi echipat cu lumini 100% LED si va folosi tehnologia laser pentru faruri. Preturile incep, in Marea Britanie, de la 44.830 lire sterline (51.745 euro).

In cazul gamei Mercedes-Benz disponibila in portofoliul Tiriac Auto, in acest an va aparea noul crossover E-Class All Terrain (preturi de la 47.713 euro, potrivit site-lui oficial), careia i se vor adauga, in primavara, modelele E-Class Coupe (de la 49.051 euro), precum si versiunea facelift a GLA (de la 28.940 euro). De asemenea, sezonul cald va aduce si versiunea facelift a modelului S-Class (de la 82.229 euro), alaturi de noul E-Class Cabrio (de la 48.492 euro). Mai mult, sfarsitul acestui an inseamna si noi versiuni facelift pentru S Coupe (incepand cu 100.560 euro) si S Cabrio (de la 140.544 euro).

In plus, clientii vor putea comanda si noile AMG GT R, AMG GT Roadster si AMG GT C Roadster din aceasta primavara, iar noile modele AMG GT C Coupe (de la 117.280 euro) si AMG GT S Roadster vor fi disponibile incepand cu iarna acestui an.

In acest an, gamei de modele Ford disponibile in reteaua Tiriac Auto i se va adauga noua generatie Ford Fiesta, care ofera tehnologii de detectare care pot monitoriza calea de rulare cu pana la 130 de metri in fata masinii, precum si sistemul de detectare a pietonilor, capabil sa previna coliziunile pe timp de noapte. Fiesta primeste si un sistem audio premium „B&O Play”, precum si un acoperis panoramic culisant. Preturile pentru modelul actual incep de la 11.950 euro, cu TVA, potrivit Ford.ro.

Noul i30, care se alatura gamei Hyundai, vine cu noua grila, alaturi de faruri LED. Potrivit tiriacauto.ro, preturile incep de la 16.247 euro, cu TVA.

In 2017, in gama Mitsubishi va fi inclus modelul Eclipse Cross, un SUV compact complet nou, ce se alatura modelelor ASX si Outlander. Noul automobil reprezinta un nou pas in directia repozitionarii Mitsubishi Motors drept producator orientat catre clasa SUV. Eclipse Cross va aduce si o noua culoare in gama producatorului, un rosu metalizat dezvoltat special pentru acest model.