Posesorii de Suzuki stiu ca masina devine un stil de viata, nu doar la nivel de ideologie. Masinile Suzuki au abilitati innascute care permit posesorilor sa se bucure de o aventura motorizata.

In Romania, Suzuki Fest este un exemplu care oglindeste perfect aceasta realitate, fiind un eveniment independent organizat de si pentru posesorii de modele Suzuki 4x4 care vor sa se bucure de experienta condusului off-road.  

Aflat la a patra editie, Suzuki Fest este o intalnire anuala a soferilor de Suzuki Jimny, Grand Vitara si Samurai, in care acestia au posibilitatea de a se bucura pe deplin de masinile lor.

Cei deja impatimiti de adrenalina off-road-lui au placerea de a-si practica pasiunea intr-un cadru organizat profesionist, iar pentru cei nou veniti este ocazia ideala de a descoperi aventura pe care o pot trai cu modelul lor Suzuki 4x4.  

Suzuki Fest nu are caracter de competitie, scopul fiind mai mult de socializare și distractie. Insa pasiunea participantilor a determinat organizatorii sa configureze de la an la an trasee și mai incitante si probe tip trial cu trei categorii de dificultate: Standard, Open si Extrem.

Astfel, participantii se vor intrece in indemanare cu alintatele lor “veverite 4x4” in functie de gradul de pregatire si dotare a masinilor.  Anul acesta, Suzuki Fest va avea loc din nou in Sighisoara, in intervalul 11-14 august. Iar tabara de baza va fi organizata la Vila Franka, avantajul fiind ca baza se afla in imediata apropiere a zonei unde este configurat traseul, ceea ce va permite participarea publicului intr-un numar mare.  

Pentru public, Suzuki Fest va oferi un spectacol pe cinste. Pentru participanti va fi inca o data o experienta de neuitat alaturi de prieteni. Practic, va fi un concediu activ, dar si foarte distractiv. Ca de obicei, programul va fi impanat cu cine copioase urmate de petreceri și un concert in ultima seara, puse la punct de organizator. 

Daca sunteti cumva posesor al unui Suzuki 4x4 sunteti liber sa va alaturati petrecerii acestei aventuri. Nu trebuie sa aveti experienta in off road, fiindca din acest motiv exista mai multe categorii de dificultate ale traseului, inclusiv pentru masini fara nici o pregatire speciala de off-road.

Mai mult, este oferita o varietate de optiuni pentru cazare si participare, astfel incat sa va puteți planui un concediu “off road” dupa preferinta. 

Nu trebuie decat sa accesati site-urile www.suzukifest.ro si www.suzuki.ro pentru a afla toate detaliile evenimentului si pentru  a completa formularul de inscriere. 

Pentru Suzuki Romania, evenimentul Suzuki Fest reprezinta inca o etapa din campania intensiva de incurajare si sustinere a off-road-ului romanesc. De altfel, si in 2011 Suzuki este cel mai activ sustinator al pasionatilor de off-road din tara noastra, prin sustinerea unor astfel de evenimente dar si prin organizarea probelor speciale Suzuki Challenge in cadrul etapelor Campionatului National de Off-Road (campionat organizat sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv), pe care le dedica posesorilor de modele 4x4 ale marcii. Pentru intregul portofoliu de activitati 4x4 in care se implica Suzuki Romania, accesati site-ul oficial www.suzuki.ro.