Din fericire însă, aici intervine OmniCredit, una dintre cele mai populare alternative la băncile tradiționale, care sprijină și ajută microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii, indiferent de domeniul lor de activitate, să depășească orice impas de ordin financiar, să se mențînă pe linia de plutire, să țînă pasul cu competitorii și să prospere, oferindu-le o gama diversificată de soluțîi de finanțare pe fast forward, la care au acces online, cu un minim de condițîi și documente.

 

Fă cunoștință cu OmniCredit

În prezent, OmniCredit se bucură de o notorietate inegalabilă. Și pe bună dreptate! Această instituție financiară se remarcă prin profesionalism, perseverență, performanță și rezultate remarcabile, reușind de-a lungul timpului să  aducă o contribuție majoră la dezvoltarea unui număr mare de afaceri din România. Mai mult, având că prioritate micile business-uri care abia au pornit la drum spre succes, OmniCredit a creat pentru acestea prima platforma fintech de micro-finanțare din România, exclusiv online, care găzduiește o varietate de produse financiare moderne și inovatoare, gata să corespundă nevoilor actuale ale tuturor antreprenorilor și afacerilor lor.

Soluții complete de finanțare, personalizate pentru business-ul tău

În cazul în care ești în căutarea unor soluții de creditare cât mai avantajoase, accesibile și fiabile, care să contribuie la dezvoltarea continuă și la extinderea business-ului tău, la OmniCredit ai garanția că vei găși mereu tot ceea ce ai nevoie. În acest sens, află că printre cele mai căutate servicii cu care această instituție financiară te așteaptă la numai câteva click-uri distanță se numără și serviciul de factoring, care se va dovedi o soluție salvatoare atunci când nevoia de numerar este una urgentă, și nu numai. Dar pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, haide să vedem împreună ce înseamnă factoring-ul, care sunt beneficiile cu care vine la pachet și care sunt principalii actori pe care îi vizează.

Să luăm următorul scenariu: deții o companie care livrează produse sau prestează servicii cu plata la termen și te confrunți cu o diferența majoră între momentul plățîi la furnizori și momentul încasării facturilor emise către clienți. Desigur, cu toțîi ne putem da seama că o astfel de situație nu întârzie să producă consecințe negative asupra afacerii tale, motiv pentru care ai nevoie de un instrument pe măsură prin care să poți încasa pe loc banii pentru facturile tale, astfel încât să eviți blocajele financiare și să îți continui activitatea în mod obișnuit, având la îndemână capitalul de lucru necesar. Ei bine, aici intervine serviciul de factoring, care îți permite să primeșți banii în avans pe produsele sau serviciile tale și să ai control sporit asupra fluxului de numerar, fără să mai fii nevoit să aștepți până la data scadenta pentru încasarea acestora.

Cum este posibil acest lucru? Deși nu te-ai fi așteptat, răspunsul este unul destul de simplu și inuitiv. Întreg procesul se face în baza unui contract, implică trei actori principali (tu – aderentul, clientul tău – debitorul cedat și banca/instituția financiară specializată în servicii de factoring - factorul) și se derulează astfel: factorul cumpără facturile tale, tu încasezi până la 100% din valoarea acestora înainte de termenul scadent iar clientul tău este notificat că la dată scadență facturii să plătească direct în contul factorului. Un aspect demn de menționat aici, pe care este foarte important să îl ai în vedere, este faptul că din toată această tranzacție, factorului îi va reveni un anumit procent din valoarea facturii pe care o decontează în avans. Prin urmare, finanțarea prin factoring este la îndemână oricărui antreprenor și vine însoțită de numeroase beneficii, motiv pentru care merită să optezi pentru această ori de câte ori ai nevoie urgență de cash pentru a putea gestiona cheltuielile curente și pentru a asigura continuitatea business-ului tău, dar nu numai.

Flexibilitate, profesionalism, promptitudine și suport de specialitate

Din moment ce alegi OmniCredit și serviciul de factoring din portofoliul acestei instituțîi financiare, beneficiezi automat de o multitudine de avantaje. În primul rând, alături de OmniCredit, acum poți scapă de sistemul birocratic clasic, lent și anevoios, și poți obține finanțare rapidă în doar 4 pași, grație unui proces complet digitalizat, deloc solicitant, care te va ajută să faci economii considerabile de timp și să eviți tot felul de proceduri complicate. Prin urmare, tot ce trebuie să faci pentru a obține finanțarea de care ai nevoie de la OmniCredit este să te înregistrezi pe platforma omnicredit.ro, să completezi datele solicitate și să plasezi cererea spre analiză. Ulterior, în maximum o ora de la trimiterea solicitării tale, vei primi decizia de creditare și, în funcție de natură acesteia, banii direct în cont, în aceeași zi, în numai 8 ore de la aprobare. Nu-i așa că e mai simplu decât ți-ai fi imaginat? Cu numai câteva click-uri, cu un minim de documente și cu doar câteva condiții minimale (să dovedești că ai avut activitate econimică în ultimele 3 luni), scapi de grijă finanțării și te bucuri de cele mai sigure și rapide servicii de factoring.

În al doilea rând, alături de OmniCredit, știi că eșți pe cale de a lua cele mai bune și inspirate decizii pentru business-ului tău, întrucât aici vei fi îndrumat în permanentă de către o echipa de profesionișți cu o vastă experiență în domeniul financiar-bancar, care vor șți ce metodă este potrivită pentru afacerea ta și vor avea grijă să comunice cu ține deschis și onest, astfel încât colaborarea să fie una de tip win-win, pe măsura așteptărilor tale.

Alege soluțiile financiare inovatoare de la OmniCredit și fă față cu brio tuturor provocărilor care-ți pot pune în pericol business-ul!