Modelul este disponibil in Romania cu motorizare pe benzina, clientii putand opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza, precum si intre doua variante de echipare.

"Elantra facelift se diferentiaza de generatia anterioara in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata, bara de protectie fata, dar si prin remodelarea partii din spate. Desi ampatamentul modelului Elantra a ramas neschimbat, masurand 2.700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spatiu, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje (mai lung cu 20 mm)", potrivit unui comunicat al Hyundai Auto Romania.

Pentru achizitia prin programul de stimulare a innoirii parcului auto national, preturile de vanzare pornesc de la 12.516 euro.

Hyundai Auto Romania, parte a grupului Tiriac, este reprezentantul marcii in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.