Bibilia auto a nemtilor – Autobild.de (varianta tiparita si online) – are in test de anduranta un Duster care a ajuns la 100.000 de km. In 8 mai 2013 site-ul a publicat recenzia acestui test de cifra rotunda.

De atunci si pana astazi, articolul nu a fost scos, ci mutat pe site prin diverse locuri in pagina. Si astazi materialul este intr-o pozitie destul de buna "la vedere", central.

Site-urile moderne si cu public mare obisnuiesc sa refresh-uiasca zilnic partea editoriala si sa mute in subcategorii articolele mai vechi de 24 de ore. Au trecut doua saptamanai de cand articolul care nu vorbeste prea bine despre Duster e in continuare expus pe prima pagina. 

Dintre cei care au comentat articolul pe www.incont.ro au fost multi cititori romani care au si acuzat presa germana. Cei mai multi au avut experiente personale bune cu Dacia. 

Articolul se afla pe prima pagina in continuare, in timp ce Dacia tocmai a fost declarat unul dintre brandurile cu cea mai buna vanzare in ultima perioada. Germania si Franta continua sa ramana piete foarte importante pentru Dacia.