Tehnic, se apropie de performantele unui supercar, datorita celor 700 CP obtinuti dupa modificarea integrala a motorului, indeosebi cu componente de la SLR McLaren.

Rotile Mansory de 23” din aluminiu turnat completeaza echiparea standard.

Folosirea carbonului ca inlocuitor al materialelor standard are dublu efect:  scaderea considerabila a greutatii modelului, dar si stabilirea culorii predominante exterioare a acestuia.
           
G-Couture continua traditia Mansory de a folosi carbon in mod excesiv la majoritatea modelelor sale, tocmai pentru a imbunatati performantele, lucru care a devenit deja traditional pentru compania din Brand.

Interiorul , complet modificat, vine cu o combinatie noua de piele si carbon, scaune individuale pentru locurile din spate, si un singur monitor incorporat intr-o consola centrala posterioara.

O nota de rafinament o dau cele 2 genti de voiaj care vin in dotarea modelului si care poarta de asemenea semnatura designerului Philipp Plein.

Mansory G-Couture este disponibil in Romania incepind cu a doua jumatate a lunii martie la pretul de 500.000 euro fara taxe.