"Suntem incantati sa fim in acest parteneriat impreuna cu Tomorrow Focus, pentru a lansa editia in limba germana a Huffington Post", a declarat Arianna Huffington, fondatoarea grupului media Huffington Post, intr-un comunicat de presa.

Editia germana a site-ului Huffington Post va cuprinde stiri, informatii, comentarii si editoriale. Sediul editiei germane a Huffington Post va fi in Munchen, iar din echipa publicatiei vor face parte jurnalisti germani si scriitori.

The Huffington Post are in prezent editii internationale in Marea Britanie, Canada, Franta, Spania si Italia, carora li se adauga o noua editie, in Japonia, care va fi lansata in luna mai.

Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti. Lansat in 2005 si achizitionat in februarie 2011, de portalul AOL, Huffington Post si-a inceput expansiunea dincolo de granitele Statelor Unite ale Americii prin lansarea a doua noi editii anglofone - una in Canada si una in Marea Britanie.

Ca parte a tranzactiei cu AOL, Arianna Huffington, cofondator al Huffington Post si editor-sef al publicatiei, a fost numita presedinte si redactor-sef al Huffington Post Media Group, care include Huffington Post si alte divizii de continut ale AOL, precum Engadget, TechCrunch, Moviefone, MapQuest, Black Voices, PopEater, AOL Music, AOL Latino, AutoBlog, Patch si StyleList.