Cel mai probabil, Jota va avea un sasiu din fibra de carbon, tractiune integrala, motor V12 de 7 litri si transmisie automata in sapte trepte. 

Noul model va ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3 secunde, iar viteza maxima va fi de nici mai mult nici mai putin de 355 km/h!

Inca nu se stie cand va scoate Lamborghini bolidul la scena deschisa, cel mai probabil, dar nu batut in cuie 100% este ca l-am putea vedea in toamna la Paris Motor Show! Cum va suna?

De altfel, constructorul italian testeaza de mai multe luni bune modelul!

Jota  are un design extrem de agresiv, fiind o combinative naucitoare intre Murcielago, Gallardo si conceptul Estoque.

Automobili Lamborghini S.p.A., frecvent numita doar Lamborghini, este un constructor italian de automobile sport, cu sediul in micutul sat italian Sant'Agata Bolognese, de langa Bologna.

La ora actuala, in tara noastra, sunt inmatriculate peste 150 de modele Ferrari, Lamborghini sau Bentley, care au o valoare cuprinsa intre 100.000 si 350.000 de euro!

Prigoana Jr. face parte dintre fericitii posesori de Lamborghini din Romania, desi, recent, declara ca isi va lua si el un Duster, dupa ce si seful statului, Traian Basescu, a facut acest pas.

Importatorul local al masinilor Lamborghini si Bentley, Porsche Romania ar putea deschide un nou showroom abia in 2011. Investitia totala este estimata la patru milioane de euro si va avea dedicati 368 metri patrati pentru Bentley si 230 metri patrati pentru Lamborghini.