Lamborghini ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu masini extravagante, produse in serii limitate, dar acest ultim model este cu adevarat spectaculos.

Egoista, care a fost dezvaluit la sfarsitul celei de-a 50-a gale aniversare a Lamborghini, a fost conceput de directorul de design de la Volkswagen, Walter De Silva, si isi propune sa il duca pe cel de la volan pe culmile rasfatului.

Aceasta este o masina facuta pentru o singura persoana, care sa o faca sa se distreze si sa isi exprime personalitatea la maximum. Este proiectata doar pentru oamenii foarte sofisticati care isi doresc numai lucrurile extreme si speciale din lume. Reprezinta hedonismul dus la extrem, fiind o masina care nu face niciun compronis. Intr-un cuvant, este egoista”, spune De Silva, creatorul sau.

Cockpit-ul, pentru ca este greu de descris altfel, este pentru o singura persoana. Sasiul inclinat, cu reflexii cristaline si tente de portocaliu duc cu gandul la o naveta spatiala. Din pacate, un singur Egoista va fi produs: cadoul celor de la Lamborghini pentru ei insisi.

Citeste si:

Povestea incredibila a hackerului roman care, din puscarie, a inventat bancomatul care nu poate fi fraudat

Tara in care oamenii stau la coada pentru... hartie igienica. Cum au ajuns in aceasta situatie