Bugatti Veyron

Modelul standard costa in jur de 1,4 milioane de dolari, dar este cea mai deosebita masina facuta vreodata.

Desi la o prima vedere poate parea putin ciudata, cabina luxoasa si atentia deosebita pentru detalii o fac sa fie una dintre bijuteriile auto construite de-a lungul timpului.

Chiar si asa, un milionar care are in banca 2 milioane de dolari nu va fi niciodata dispus sa-i cheltuiesca pe o astfel de masina.

Bugatti Veyron SuperSport


Alaturi de modelul prezentat mai sus, Veyron SuperSport este o masina speciala, motivul pentru care a fost construita fiind sa intre in Cartea Recordurilor pentru viteza.

Si cum tot ce este bun costa, cine ar fi dispus sa dea pe o astfel de masina 2,4 milioane de dolari?

Bugatti Veyron SuperSport, primul video oficial!

McLaren F1


De ce ar vrea un milionar sa-si cumpere un McLaren F1 care, daca in 1994 costa 800.000 de dolari, ajunge acum la 2 milioane? Si totusi, este o masina legendara, care a intrat in istorie.

A fost pentru o buna bucata de timp cea mai rapida masina din lume, astfel incat constructorii au renuntat sa-i mai faca un rival. Poate ca este scumpa si nu este nici cea mai frumoasa si luxoasa masina din lume, dar macar este rapida, si pentru asta trebuie respectata.

Bugatti Royale Kellner Coupe


Vanduta in 1987 la pretul de 8,7 milioane de dolari, masina din 1931 este una dintre cele mai scumpe masini vandute la o licitate.

Ferrari 250 Testarossa din 1957


O alta masina din generatia veche, care a fost vanduta pentru pretul astronomic de 12,8 milioane de dolari, in mai 2009. In ultimii ani, au fost mai multe modele Ferrari care s-au vandut cu sume exorbitante, fara sa-si merite banii.

Modelul de fata face parte dintre acele masini rare in legatura cu care inca ne mai intrebam daca a meritat pretul pentru care a fost achizitionata.

Sursa foto: Business Insider

Cat te costa sa fii “cool”? Topul masinilor care iti garanteaza succesul GALERIE FOTO

Topul masinilor de lux vandute in Romania!