Organizatorii au promis un grandios spectacol inaintea meciului de miercuri. Cuvantul de ordine la stadion este insa "confidential". Nu este permis accesul presei inauntru pentru a filma repetitiile, ba mai mult decat atat nimeni nu vrea sa sufle nici macar un cuvant despre show.

Chiar daca vor sa pastreze surpriza pana in ultima clipa, putem sa ne facem cat de cat o idee despre ce va fi privind la celelalte show-uri, din anii trecuti.

La spectacolul de pe Arena Nationala vor lua parte peste 450 de persoane, majoritatea studenti, dar si gimnaste. Inca de pe 1 aprilie, sase coregrafi romani, coordonati de o echipa britanica, au inceput pregatirile. Polita de asigurare a ajuns sa se ridice astfel la 5 milioane de lire sterline, adica peste 6 milioane de euro - cea mai scumpa si complexa incheiata vreodata in Romania. Compania care se ocupa de organizarea spectacolului in tara noastra a platit pentru aceasta polita aproape 5000 de euro.

"Polita de asigurare acopera raspundere fata de terti, accidente persoane, daune materiale, sunt asigurate o serie intreaga de posibile evenimente, printre care si daune care pot fi provocate catre spectatori, terenului de fotbal, practic tuturor celor implicati in aceasta festivitate de deschidere", a declarat Razvan Rusu, director Comp Broker.

Pana acum, cea mai scumpa polita de asigurare din tara a fost cea pentru Cirque du Soleil, incheiata pentru 5 milioane de euro.