Tech Excellence ii aduce in fata audientei pe unii dintre cei mai apreciati antreprenori din ecosistemul regional care au dezvoltat de-a lungul timpului companii cu impact si s-au remarcat la nivel international. Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, programatorilor sau profesionistilor care lucreaza la dezvoltarea de produse tech si care isi doresc sa invete din experienta invitatilor si sa discute in mod direct cu acestia.

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/ 

Prin Tech Excellence, echipa TechHub Bucharest creeaza un nou pretext pentru ca membrii comunitatii sa aiba oportunitatea de a interactiona direct cu cei care au trecut prin acelasi proces de dezvoltare de produs pe care il parcurg si ei.

Primul eveniment din seria Tech Excellence va avea loc joi, 22 mai, incepand cu ora 18:30, si il va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciati antreprenori romani ai momentului: Florin Talpes, CEO si Co-Fondator Bitdefender.

Parcursul antreprenorial al lui Florin Talpes incepe in anul 1990, atunci cand, impreuna cu sotia sa, a infiintat Softwin, companie ce a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si solutii software din Romania. Cativa ani mai tarziu, cei doi au pus bazele Bitdefender, astazi o companie ale carei produse sunt distribuite direct si prin parteneri peste tot in lume. Cu prezenta locala directa in Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania și Dubai, Bitdefender protejeaza zilnic datele a peste 500 de milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, iar solutiile dezvoltate de companie s-au clasat in mod repetat pe primul loc in testele institutiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasand nume mari din securitatea cibernetica globala.

Florin Talpes va vorbi despre parcursul sau profesional si va dezvalui audientei secretele care l-au ajutat sa dezvolte un produs care a revolutionat industria de securitate cibernetica la nivel global.