• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Traian Basescu, pe litoral in minivacanta de Rusalii

Traian Basescu, pe litoral in minivacanta de Rusalii

Presedintele Traian Basescu se afla in acest weekend pe litoral, el ajungand, sambata seara, cu un elicopter, la vila de protocol din statiunea Neptun, sustin surse locale, citate de Mediafax.

Seful statului a ajuns, sambata seara, cu elicopterul, la vila de protocol din statiunea Neptun, unde va ramane pe perioada minivacantei de Rusalii, sustin sursele citate. Pana in prezent, Traian Basescu nu a fost vazut in statiune. Presedintele Traian Basescu a mers pe litoral si in minivacanta de 1 mai.
 
Mii de turisti se afla pe litoral in minivacanta de Rusalii, oferta de cazare, prin agentiile de turism, fiind cuprinsa, in medie, intre 70 de lei si 180 de lei.
 
Ortodocsii sarbatoresc duminica, la 50 de zile dupa Pasti, Rusaliile sau Cincizecimea, adica Pogorarea Duhului Sfant asupra apostolilor si ziua in care a fost alcatuita prima comunitate crestina, nucleul Bisericii de mai tarziu.
 
In Romania, prin decizia Parlamentului, sunt doua zile libere de Rusalii: duminica Rusaliilor si luni, a doua zi de Rusalii.

23 iunie 2013 12:59
Modifică setările cookies