• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ducesa de Cambridge va naste pe 13 iulie

Ducesa de Cambridge va naste pe 13 iulie

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, va naste primul copil al cuplului princiar britanic pe 13 iulie, in timpul Festivalului Incoronarii, un eveniment intins pe durata a patru zile, care celebreaza implinirea a 60 de ani de la incoronarea reginei Elizabeth a II-a, potrivit Daily Mail.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete care au legatura cu sarcina ducesei de Cambridge a fost tocmai acesta: data la care se va naste mostenitorul coroanei britanice. Dupa mai multe luni de speculatii, The Mail on Sunday a anuntat ca ducesa Catherine va naste pe 13 iulie.
 
Data la care este programata aceasta nastere a fost invaluita in mister inca din decembrie 2012, atunci cand sotia printului William a fost internata de urgenta la spitalul King Edward al VII-lea din Londra, din cauza unei forme severe de greturi matinale, in primul trimestru al sarcinii. Din cauza acelei internari, casa regala a fost obligata sa anunte in mod oficial faptul ca ducesa de Cambridge era insarcinata. Nimeni din afara cercului de prieteni apropiati ai cuplului princiar britanic nu era la curent cu data la care ducesa va aduce pe lume primul copil al sau.
 
Sambata, insa, o sursa din anturajul cuplului princiar, a dezvaluit: "Unii dintre prietenii apropiati ai lui Will si Kate se aflau la un gratar organizat de un prieten al familiei regale. Cu totii vorbeau despre faptul ca bebelusul lui Kate se va naste pe 13 iulie. Toata lumea era entuziasmata".
 
Aceasta data cade chiar in timpul Festivalului Incoronarii (Coronation Festival), un eveniment intins pe durata a patru zile, organizat pentru a celebra implinirea a 60 de ani de la incoronarea reginei Elizabeth a II-a, la 16 luni dupa ce a fost proclamata regina, dupa moartea tatalui ei.
 
Bebelusul se va naste in aripa privata Lindo a Spitalului St. Marry din Paddington - unde s-a nascut si printul William -, sub supravegherea medicilor Alan Farthing si Marcus Setchell.
 
In urma propunerilor facute de casa regala in privinta regulilor de succesiune, daca bebelusul va fi o fetita, ea va ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, indiferent daca ea va avea ulterior si un frate mai mic.
 
The Mail on Sunday a dezvaluit recent faptul ca ducesa Catherine a cumparat haine albastre pentru bebelus, alimentand astfel speculatiile potrivit carora acesta va fi un baietel.
 
Sambata seara, un purtator de cuvant al casei regale a facut urmatoarea precizare: "Noi am anuntat doar faptul ca ducesa va naste in luna iulie. Orice alta declaratie ar reprezenta o speculatie".

12 mai 2013 12:20
Modifică setările cookies