• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul William si sotia sa Kate asteapta un copil, a anuntat Casa Regala Britanica

Printul William si sotia sa Kate asteapta un copil, a anuntat Casa Regala Britanica

Printul William si sotia lui, Kate, ambii in varsta de 30 de ani, asteapta un copil, a confirmat, luni, serviciul de presa al Casei Regale Britanice, citat de AFP, informeaza Mediafax.

"Ducesa a fost internata in aceasta dupa-amiaza la spitalul King Edward VII, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (greturi, n.r.). Cum sarcina este la inceput, alteta sa regala trebuie sa ramana in spital mai multe zile si va avea nevoie apoi de o perioada de repaus", se mai spune in comunicatul emis de Clarence House, resedinta oficiala a printului William.
 
Speculatiile privind sarcina ducesei de Cambridge, titlul pe care l-a primit Catherine dupa ce s-a casatorit cu printul William, circula de mai multa vreme.
 
Printul, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles, a marturisit atunci ca el si sotia sa vor sa devina parinti, fara a preciza insa un moment cand ar dori sa se intample acest lucru.
 
Atat William, cat si tatal sau, printul Charles, s-au nascut la scurt timp dupa ce parintii lor s-au casatorit, iar actualul cuplu regal Kate-William se afla de ceva vreme sub o presiune uriasa exercitata de opinia publica, ce doreste ca ei sa aiba cat mai repede un mostenitor.
 
Kate Middleton s-a casatorit in aprilie 2011 cu printul William, in cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a "reparat" blazonul monarhiei britanice, serios afectat dupa "anii negri" ce au urmat divortului dintre Charles si Diana.

3 decembrie 2012 18:29
Modifică setările cookies