• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Asistenta care a dat informatii despre sarcina ducesei Kate, in urma unei farse, s-a sinucis

Asistenta care a dat informatii despre sarcina ducesei Kate, in urma unei farse, s-a sinucis

Asistenta medicala de la spitalul King George al VII-lea, unde a fost internata ducesa Catherine, victima a unei farse radiofonice in urma careia informatii confidentiale despre starea de sanatate a sotiei printului Williams au fost dezvaluite unor jurnalisti australieni, s-a sinucis.

Politia a fost chemata la ora 09.35 GMT la o adresa din centrul Londrei, unde a fost gasita o femeie in stare de inconstienta, informeaza Mediafax.

Doi jurnalisti, angajati ai postului 2Day FM, au telefonat la spitalul King George al VII-lea din Londra, si au pretins ca erau regina Elizabeth a II-a si printul Charles. Jacintha Saldanha a fost persoana care a raspuns apelului telefonic al celor doi DJ-i australieni, nu infirmiera care a discutat cu acestia despre starea de sanatate a ducesei Catherine. 

Potrivit BBC, Jacintha Saldanha nu a fost suspendata din functie, iar spitalul londonez nu a luat impotriva ei masuri disciplinare. 

Scotland Yard a anuntat ca o ancheta este in plina desfasurare. Ducesa de Cambridge a fost internata luni din cauza unei forme severe de greturi matinale si a fost externata joi.


7 decembrie 2012 18:15
Modifică setările cookies