• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Coloane de kilometri formate de masinile in drum spre litoral sau spre munte

Coloane de kilometri formate de masinile in drum spre litoral sau spre munte

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) informeaza ca miercuri traficul rutier este intens pe DN1 Bucuresti - Brasov si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, fiind formate coloane de masini care masoara kilometri, informeaza Mediafax.

Astfel, pe DN1 s-a format o coloana de autovehicule la Comarnic, pe sensul catre Brasov, pe o distanta de doi kilometri.
Potrivit informatiilor centralizate la ora 9.45 de catre Centrul Infotrafic, pe Autostrada Soarelui coloanele de masini se intindeau pe o distanta de aproximativ trei kilometri la statia de taxare de la Fetesti, pe sensul catre Constanta.
 
Pe Autostrada Soarelui, circulatia a inceput sa scada in intensitate, dupa ora 11.00, iar potrivit informatiilor centralizate la ora 11.15 la statia de taxare de la Fetesti, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, coloanele de masini se intindeau pe circa 300-400 de metri.
 
Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Constanta au anuntat, la randul lor, ca pe DN 39 Constanta - Mangalia se circula in coloana intre localitatile Cumpana si Agigea, pe sensul de mers catre statiunile din sudul litoralului. Traficul este restrictionat pe podul de la Agigea, aflat in reparatii, si se merge numai pe pe benzile centrale, iar in zona se afla mai multe echipaje de politie care dirijeaza circulatia.
 
Politistii de la Rutiera au anticipat un trafic intens odata cu inceperea mini-vacantei de 1 mai si Pasti, in special pe principalele artere care leaga Capitala de statiunile turistice montane si de pe litoral.
 
Peste 1.500 de politisti de la Rutiera si 298 de aparate radar vor monitoriza zilnic traficul pe 394 de drumuri nationale si europene, in perioada mini-vacantei dintre 1 si 6 mai, a precizat IGPR.

1 mai 2013 12:12
Modifică setările cookies