• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
9 spitale de urgenta din Bucuresti si Ambulanta asigura asistenta medicala de 1 Mai si Pasti

9 spitale de urgenta din Bucuresti si Ambulanta asigura asistenta medicala de 1 Mai si Pasti

Toate cele noua spitale de urgenta si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov asigura, prin liniile de garda, asistenta medicala pe toata durata sarbatorilor de 1 Mai si Pasti, iar Directia de Sanatate Publica va avea un serviciu permanent in strada Spiru Haret din Sectorul 1.

In perioada 1 - 6 mai vor asigura permanent asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M.S. Curie".
 
Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru in perioada minivacantei de 1 mai, precum si de Pasti, solicitarile populatiei fiind preluate la numarul unic de urgenta 112. In aceasta perioada, Serviciul de Ambulanta va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in Capitala.

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din sectorul 1.

30 aprilie 2013 14:12
Modifică setările cookies