• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
20% din candidatii de la Liceul Bolintineanu au dat pana la 600 de euro pentru bacalaureat

20% din candidatii de la Liceul "Bolintineanu" au dat pana la 600 de euro pentru bacalaureat

Aproximativ 20% dintre candidatii care sustin examenul de bacalaureat la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" ar fi dat intre 300 si 600 de euro pentru examene, au declarat marti, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit surselor citate de Mediafax, ca sa poata avea in sala supraveghetori permisivi, care sa le permita sa copieze sau sa le spuna rezolvarile la subiecte, unii dintre elevi au dat intre 300 si 600 de euro. Din totalul candidatilor care sustin bacalaureatul la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", 20% ar fi dat aceste sume de bani.
 
Fosta directoare de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" Costica Varzaru a luat bani de la elevi inscrisi la bacalaureat, intervenind sa fie desemnati anumiti supraveghetori "permisivi" si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului, potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti.
 
Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a fostei directoare de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru trafic de influenta.
 
Procurorii cer marti instantei Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a Costicai Varzaru.

2 iulie 2013 14:34
Modifică setările cookies