• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Bacalaureat 2013. Parchetul Capitalei vorbeste despre coruptie la un liceu. Conducerea a fost demisa

Bacalaureat 2013. Parchetul Capitalei vorbeste despre coruptie la un liceu. Conducerea a fost demisa

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis, luni, 1 iulie, ca urmare a perchezitiei realizate de o echipa a Politiei, la centrul de examen de Bacalaureat, din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, sa schimbe comisia.

16:50 Ministerul Educatiei Nationale precizeaza ca nici una dintre variantele de subiecte, de la proba scrisa la Limba si literatura romana - bacalaureat iunie-iulie 2013, nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 09.00.

Conform verificarilor realizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care are in atributii pastrarea si distribuirea subiectelor pentru examenele nationale, in conditii de maxima siguranta, nu a existat nici o bresa in sistemul de transmitere a datelor.

16:10 Procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala "in rem" pentru fapte de coruptie privind proba scrisa la Limba romana de la Bacalaureat care a fost sustinuta la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", fiind facute perchezitii la unitatea de invatamant cu sprijinul SRI, DGA si Politiei.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.stirileprotv.ro.


1 iulie 2013 17:17
Modifică setările cookies