• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Warren Buffett si-a lansat contul de Twitter, facand senzatie pe aceasta platforma de socializare

Warren Buffett si-a lansat contul de Twitter, facand senzatie pe aceasta platforma de socializare

Miliardarul american Warren Buffett, in varsta de 82 de ani, si-a lansat, joi, contul de Twitter, facand senzatie pe aceasta platforma de microblogging si atragand peste 10.000 de followers in doar 10 minute de la postarea primului sau comentariu, informeaza agentiile de presa internationale.

Renumit pentru faptul ca prefera sa evite noile tehnologii, Warren Buffett, unul dintre cei mai faimosi investitori din lume, a acceptat in cele din urma sa foloseasca retelele de socializare.
 
Potrivit Reuters, Warren Buffett, care este supranumit "Oracolul din Omaha", a postat, joi, primul sau comentariu pe Twitter si a devenit foarte popular pe aceasta retea de socializare. "Warren este aici" ("Warren is in the house", n.r.), a scris magnatul american pe contul sau de Twitter.
 
In doar 10 minute de la aceasta postare, Warren Buffett a castigat peste 10.000 followers, numarul celor care il urmaresc pe miliardarul american pe aceasta platforma de microblogging crescand la peste 100.000 in doar cateva ore, dupa cum informeaza AFP.
 
Warren Buffett a facut aceasta postare pe Twitter in timpul unui eveniment organizat de publicatia americana Fortune.
"Familia mea nu mai poate sa spuna ca am ramas blocat in secolul al XIX-lea!", a adaugat Warren Buffett, cunoscut pentru investitiile sale in presa traditionala si drept un sustinator al publicatiilor pe hartie.
 
Printre primele persoane care i-au urat "bun venit" pe Twitter miliardarului Warren Buffett s-a numarat si Bill Gates, co-fondatorul companiei Microsoft.
 
Potrivit Forbes, Warren Buffett se alatura astfel oamenilor de afaceri Bill Gates, Donald Trump si Mark Cuban care sunt la randul lor activi pe aceasta platforma de microblogging. Pe de alta parte, cel mai bogat om de lume, Carlos Slim, nu are un cont oficial pe Twitter, desi pe aceasta retea de socializare exista cateva conturi despre care se spune ca i-ar apartine miliardarului mexican, insa care nu au fost revendicate in mod oficial de acesta.
 
Miliardarul american Warren Buffett se gaseste pe locul al patrulea in topul Forbes al miliardarilor pentru anul 2013, cu o avere estimata la 53,5 miliarde de dolari.

3 mai 2013 18:10
Modifică setările cookies