• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Regina Elizabeth a II-a, recompensata cu un premiu BAFTA

Regina Elizabeth a II-a, recompensata cu un premiu BAFTA

Regina Elizabeth a II-a a fost recompensata cu una dintre cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, primind un premiu BAFTA onorific, joi seara, la Londra, pentru sprijinul acordat industriei de film si celei de televiziune din Marea Britanie, relateaza Reuters.

Actorul si regizorul Kenneth Branagh i-a inmanat suveranei in varsta de 86 de ani acest premiu BAFTA onorific, considerat echivalentul britanic al Oscarului onorific. Regina Elizabeth a II-a patroneaza multe dintre organizatiile din industria de divertisment din Marea Britanie de cand a urcat pe tron, in 1952.
 
Regina si-a demonstrat inca o data pasiunea pentru industria de film, anul trecut, cand a aparut alaturi de actorul Daniel Craig intr-un videoclip regizat in stilul peliculelor din seria "James Bond", care a fost proiectat in timpul ceremoniei oficiale de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.
 
Regina Elizabeth a II-a si familia regala se bucura de o sustinere considerabila din partea opiniei publice din Marea Britanie, stimulata de casatoria nepotului ei, printul William, cu Kate Middleton in 2011 si de ceremoniile organizate in 2012 pentru a marca jubileul de diamant al suveranei.

5 aprilie 2013 11:22
Modifică setările cookies