• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Regina Elizabeth II a fost internata in spital cu gastroenterita

Regina Elizabeth II a fost internata in spital cu gastroenterita

Regina Elizabeth II a Marii Britanii, in varsta de 86 de ani, a fost internata in spital din cauza gastroenteritei, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

"Regina este sub observatie la spitalul King Edward VII din Londra din cauza simptomelor unei gastroenterite. Ca masura de precautie, toate angajamentele sale oficiale din aceasta saptamana au fost fie amanate, fie anulate", a declarat un purtator de cuvant al Palatului Buckingham.
 
Regina Elizabeth II, in varsta de 86 de ani, si-a anulat sambata o vizita oficiala in Tara Galilor din cauza bolii de care sufera.
 
Regina si sotul ei, ducele de Edinburgh, in varsta de 91 de ani, urmau sa mearga si la Roma miercuri si joi, la invitatia presedintelui italian Giorgio Napolitano.
 
Intrebat daca deplasarea in Italia a cuplului regal va fi mentinuta, purtatorul de cuvant al Palatului Buckingham a raspuns: "Regina este tinuta sub observatie si va continua sa fie in zilele urmatoare".
 
Regina isi anuleaza rar vizitele. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in 2009, cand a renuntat la angajamentele sale din motive de sanatate, potrivit BBC.

3 martie 2013 18:01
Modifică setările cookies