• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul Harry participa la o expeditie spre Polul Sud, alaturi de veteranii britanici

Printul Harry participa la o expeditie spre Polul Sud, alaturi de veteranii britanici

Printul Harry, al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va lua parte la o cursa spre Polul Sud alaturi de veteranii britanici, organizata de o fundatie de caritate, a anuntat el, vineri, informeaza Reuters.

In aceasta cursa spre Polul Sud, care se va desfasura pe distanta de 335 de kilometri, echipa Printului Harry va concura alaturi de alte echipe de veterani, provenind din Statele Unite si din tarile care fac parte din Commonwealth.
 
"In calitate de membru al echipei Marii Britanii, voi avea cate o ceasca de ceai pregatita pentru voi, atunci cand veti ajunge la Polul Sud", a declarat Printul Harry, adresandu-se participantilor din celelalte echipe.
 
Printul Harry a luat parte in 2011 la o expeditie spre Polul Nord organizata de aceeasi fundatie de caritate. Vorbind despre calitatile pe care le admira la colegii lui de expeditie, printul a spus: "Putere fizica, rezistenta si simtul camaraderiei".
 
Potrivit BBC, cursa este intitulata "Walking With The Wounded South Pole Allied Challenge" si va avea loc in perioada noiembrie-decembrie 2013.
 
Fundatia The Walking With The Wounded sprijina financiar recuperarea fizica a soldatilor britanici raniti pe front si ii ajuta sa isi gaseasca locuri de munca dupa ce acestia parasesc serviciul militar.
 
Printul Harry este pilot pe un elicopter de lupta in Armata britanica si a participat la doua misiuni in Afganistan.

20 aprilie 2013 12:06
Modifică setările cookies