• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul Harry: Am ucis talibani in Afganistan

Printul Harry: Am ucis talibani in Afganistan

Printul Harry, cunoscut mai ales pentru apetitul sau pentru distractie decat pentru lucruri serioase ca razboiul, a marturist ca "a ucis talibani", in cursul misiunii sale din Afganistan. "Uneori trebuie sa iei vieti ca sa salvezi altele", a spus Harry, la sfarsitul misiunii sale de pilot pe elicoptere de lupta in aceasta tara.

Nepotul cel mic al reginei britanice a vorbit intr-un interviu si despre nazbatiile lui de anul trecut din Las Vegas, cand a fost fotografiat gol-golut in compania unei necunoscute.  Spune ca a fost dezamagit de el insusi, dar a criticat si presa pe care o numeste "o forta de neoprit". Printul de 28 de ani este insa convins ca ziarele care au publicat mult-discutatele fotografiiau dat dovada de iresponsabilitate. 

Harry este suparat pe presa si pentru modul in care ii trateaza pe fratele sau William si pe sotia acestuia, ducesa de Cambridge. "Ma bucur pentru amandoi, era vremea, si abia astept sa devin unchi. Sper, insa, ca si el, si ea, sa beneficieze de protectia care li se cuvine. Mai ales Catherine, care se pregateste sa devina mama".  

"E remarcabil cum de unele dintre ziare stiau de <<relatia>> cumnatei mele cu mine. Dar se inselau, ca intotdeauna", a mai spus  Harry.


22 ianuarie 2013 08:55
Modifică setările cookies