• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele Basescu participa la Sambra Oilor , in Satu-Mare

Presedintele Basescu participa la "Sambra Oilor", in Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la pranz, la sarbatoarea "Sambra Oilor" in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se alaturi de cativa participanti la eveniment.

Presedintia a anuntat, duminica, in jurul pranzului, ca seful statului participa, in Certeze, judetul Satu-Mare, la "Sambra Oilor".
 
In jurul orei 13, cateva fotografii cu presedintele Traian Basescu participand la eveniment au fost postate pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru". In aceste fotografii, seful statului apare alaturi de participanti la eveniment, razand, purtand un clop pe cap si cu o traista populara pe umar. De asemenea, presedintele s-a fotografiat alaturi de diversi participanti la sarbatoare.
 
Presedintele Traian Basescu a mai participat si in mai 2009 la sarbatoarea campeneasca Sambra Oilor. Cu acea ocazie, el s-a intalnit cu Mircea Geoana, prezent si el la eveniment. Basescu si Geoana s-au intalnit doar pe scena, la deschiderea oficiala, seful statului dandu-i lui Geoana un clop, dupa care cei doi s-au pierdut in multime, separat.
 
La editia din 2013 isi anuntase prezenta si liderul PDL Vasile Blaga.

12 mai 2013 15:24
Modifică setările cookies