• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Plaja artificiala, inaugurata in parcul Lumea Copiilor , din Capitala

Plaja artificiala, inaugurata in parcul "Lumea Copiilor", din Capitala

Bucurestenii se vor putea plimba din nou cu trenuletul in Parcul "Lumea Copiilor", iar din 1 mai va fi deschisa si plaja artificiala, cu dusuri, marginita de palmieri, au declarat marti, pentru Mediafax, reprezentantii Primariei Sectorului 4.

"Trenuletul cu doua vagoane va strabate Parcul "Lumea Copiilor", unde primarul Cristian Popescu Piedone a mai pregatit si o plaja artificiala, deservita de dusuri si pe care doreste sa o inaugureze tot de 1 mai", au spus reprezentantii Primariei Sectorului 4.
 
Edilul a mutat cu aceasta ocazie palmierii care sunt amplasati pe unele strazi din Sectorul 4, pentru a margini plaja artificiala din Parcul "Lumea Copiilor".
 
Bucurestenii care se vor plimba cu trenuletul din Parcul "Lumea Copiilor" vor plati un leu pentru un tur. In Parcul "Lumea Copiilor" este amenajata si o zona de picnic, unde sunt 50 de gratare, numar care se doreste a fi suplimentat la 70, au mai spus reprezentantii Primariei Sectorului 4.
 
Gratarele, dispuse in apropierea unor foisoare de lemn, unde se poate servi masa, pot fi inchiriate gratuit, cu buletinul.

30 aprilie 2013 14:27
Modifică setările cookies