• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Peste 6,5 milioane de telespectatori au urmarit semifinala Romanii au talent de vineri, la Pro TV

Peste 6,5 milioane de telespectatori au urmarit semifinala "Romanii au talent" de vineri, la Pro TV

Pro TV a fost lider de audienta vineri seara, cand peste 6,5 milioane de telespectatori au urmarit prima semifinala din noul sezon al emisiunii "Romanii au talent", in minutul de aur, inregistrat la 21:21, informeaza televiziunea.

Editia de vineri a emisiunii "Romanii au talent" a fost si semifinala cu cele mai bune cifre de audienta inregistrate de la lansarea programului si pana in prezent.
 
Peste 6,5 milioane de romani au urmarit prima semifinala din acest sezon in minutul de maxima audienta, de la 21.21, inregistrand in acel moment audiente de 13 ori mai mari decat Antena 1, cu 35 de puncte de rating si 54,7% cota de piata, in timp ce Antena a avut 2,6 puncte de rating si 4% cota de piata.
 
Audienta medie inregistrata de emisiune pe tot parcursul ei (20.30 - 00.07) a anihilat competitia, Pro TV situandu-se la distanta uriasa fata de urmatoarele clasate, la nivelul tuturor categoriilor de public.
 
La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro TV obtinea audiente de 6 ori mai mari decat Antena 1, 25,3 puncte de rating si 53,7% cota de piata, fata de 4 puncte de rating si 8,6% cota de piata.
 
La nivelul publicului din intreaga Romanie, diferenta este si mai mare, Pro TV inregistrand 26,5 puncte de rating si 47,9% cota de piata, fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 5 milioane de romani, in timp ce Antena 1 se clasa abia pe locul al treilea, dupa Kanal D, cu 3,3 puncte de rating si 5,9% cota de piata.
 
ProTV se situeaza tot in fruntea clasamentului si la nivelul intregului public din mediul urban, cu 24,4 puncte de rating si 46,6% cota de piata, urmat de Antena 1, cu 3,9 puncte de rating si 7,4% cota de piata.
 
Fie ca au cantat la acordeon sau cu vocea, au prezentat numere de dans irlandez, acrobatii cu bicicleta sau cu tacul de biliard, au interpretat melodii din repertoriul clasic sau au prezentat momente speciale de parkour sau ventrilocie, cele 12 numere cu care s-au prezentat primii semifinalisti au incercat sa impresioneze pentru a putea ajunge in marea finala din 10 mai.
 
In urma deciziei juriului si a voturilor telespectatorilor, in finala vor merge Artene Gabiela, Vlad Grigorescu si Ghenadie Rotari.

6 aprilie 2013 15:48
Modifică setările cookies