• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul Charles se lanseaza in televiziune. Va fi editor-invitat al unei emisiuni dedicate vietii la tara

Printul Charles se lanseaza in televiziune. Va fi editor-invitat al unei emisiuni dedicate vietii la tara

Printul Charles al Marii Britanii va edita o editie speciala a emisiunii de televiziune "Countrylife", un program TV dedicat vietii la tara, difuzat de postul BBC One, care implineste in acest an un sfert de secol de prezenta pe micile ecrane britanice, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Pentru aceasta editie aniversara, echipa de la "Countrylife" a realizat emisiunea la ferma organica pe care printul Charles o detine in Gloucestershire si l-a urmat pe mostenitorul tronului britanic in timp ce acesta vizita unele dintre proiectele sale rurale initiate cu scopul de a imbunatati vietile oamenilor care locuiesc la tara.
 
Editia emisiunii "Countrylife", realizata de printul de Wales in calitate de editor-invitat, va fi difuzata de posturile BBC One si BBC One HD in luna martie.
 
Recent, printul Charles a aparut in emisiunea "Wild Carpathia", difuzata de Travel Channel UK, care prezinta unele dintre cele mai frumoase zone din Muntii Carpati.
 
Printul Charles are doua proprietati in satul Valea Zalanului din Covasna, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.
 

14 februarie 2013 18:03
Modifică setările cookies