• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oprah Winfrey vinde, pentru 32 milioane de dolari, studiourile in care a filmat celebra sa emisiune

Oprah Winfrey vinde, pentru 32 milioane de dolari, studiourile in care a filmat celebra sa emisiune

Oprah Winfrey va vinde Harpo Studios din Chicago, studiourile unde vedeta a filmat celebra sa emisiune "The Oprah Winfrey Show", in perioada 1990 - 2011, pentru o suma estimata la 32 de milioane de dolari, informeaza Huffingtonpost.com.

La Harpo Studios lucreaza aproximativ 200 de persoane.
 
Desi a decis sa vanda Harpo Studios unui dezvoltator, studiourile vor ramane in proprietatea vedetei de televiziune pentru inca doi ani. In aceste studouri vor fi produse in urmatorii doi ani programe pentru televiziunea OWN.
 
Oprah a inceput sa prezinte "The Oprah Winfrey Show" in 1985, iar emisiunea a fost realizata la Harpo Studios din 1990. Oprah Winfrey, in varsta de 60 de ani, este supranumita "regina talk show-urilor" datorita emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show". De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienta de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate in timpul show-ului.
 
In prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogata femeie de culoare din lume, cu o avere personala cotata la 1,5 miliarde de dolari.

17 martie 2014 15:24
Modifică setările cookies