• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Noul videoclip al cantaretului Psy, cu peste 100 mil. vizualizari pe YouTube, interzis la televiziunea publica din Coreea de Sud

Noul videoclip al cantaretului Psy, cu peste 100 mil. vizualizari pe YouTube, interzis la televiziunea publica din Coreea de Sud

Difuzarea noului videoclip al cantaretului Psy, "Gentleman", a fost interzisa la televiziunea publica din Coreea de Sud, ai carei reprezentanti au declarat, joi, ca acesta poate "sa dauneze ordinii publice", informeaza AFP.

Presedintele tarii, Park Geun-Hye, l-a felicitat insa pe Psy pentru faptul ca a respectat legea drepturilor de autor din aceasta tara si a transferat suma aferenta - a carei valoare nu a fost data publicitatii - inventatorilor unui pas de dans pe care Psy l-a preluat in videoclipul sau.
 
Intr-un comunicat oficial, postul public de televiziune KBS afirma ca anumite pasaje din acel videoclip ofera tinerilor telespectatori un exemplu negativ si ca videoclipul nu raspunde criiteriilor sale de difuzare. Imaginile il arata pe cantaret mergand pe mijlocul strazii si lovind cu piciorul un stalp pe care este afisata inscriptia "Parcarea interzisa".
 
"Interzicem formal orice material susceptibil sa dauneze ordinii publice", se afirma in comunicatul KBS. In schimb, presedintele Coreei de Sud l-a felicitat pe starul sud-coreean pentru faptul ca a platit dreptul de a imprumuta un pas de dans de la grupul de cantarete Brown Eyed Girls.
 
"Gentleman", lansat sambata trecuta pe YouTube, avea 142 de milioane de vizualizari joi, in jurul orei 10.00. Precedentul cantec lansat de Psy, "Gangnam Style", este videoclipul cel mai vizualizat din istoria acestui site de partajare de fisiere video, cu peste 1,5 miliarde de vizualizari.

18 aprilie 2013 15:42
Modifică setările cookies