• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Malaezia considera credibila pista privind fragmente ale avionului disparut, in Oceanul Indian

Malaezia considera "credibila" pista privind fragmente ale avionului disparut, in Oceanul Indian

Malaezia a apreciat drept "credibila" pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, detectate de satelit in sudul Oceanului Indian, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

"Avem in acest moment o pista credibila", a declarat ministrul malaezian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, intr-o conferinta de presa.
 
Verificari sunt desfasurate in zona indicata, dar vor continua si cautarile in celelalte perimetre de cautare stabilite, a mentionat oficialul.
 
Premierul Australiei, Tony Abbott, a anuntat joi ca doua obiecte "posibil legate" de zborul MH370, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin satelit.
 
Unul dintre cele doua obiecte masoara 24 de metri, au anuntat joi autoritatile australiene. "Obiectele sunt relativ usoare. Sunt obiecte de o anumita dimensiune, probabil in apa, plonjand aproape de suprafata si urcand" intermitent, a declarat un oficial din cadrul Autoritatii australiene de securitate maritima (AMSA), John Young. "Cel mai mare (dintre cele doua obiecte) este de 24 de metri. Celalalt este mai mic", a adaugat el in cadrul unei conferinte de presa.

20 martie 2014 15:00
Modifică setările cookies