• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ioana Mihalache va reprezenta Romania la Miss Earth 2013, in Filipine

Ioana Mihalache va reprezenta Romania la Miss Earth 2013, in Filipine

Ioana Mihalache din Constanta va reprezenta Romania la competitia de frumusete Miss Earth 2013 din Filipine, dupa ce a castigat selectia nationala a acestui concurs de frumusete, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

In urma selectiei nationale Miss Earth Romania 2013, organizata marti, Ioana Mihalache a fost aleasa sa reprezinte Romania in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Earth 2013. In total, la selectia nationala Miss Earth Romania 2013 au participat 64 de candidate din mai multe orase ale tarii.
 
Ioana Mihalache are 23 de ani, 1,80 metri inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-91.
 
Absolvind ca sefa de promotie Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, Ioana este in prezent masteranda in cadrul aceleiasi universitati, specializarea Politici Europene de Dezvoltare Regionala.
 
Ioana Mihalache va pleca sa reprezinte Romania in perioada 17 noiembrie - 9 decembrie, in Filipine, unde va concura alaturi de peste 95 de candidate din tot atatea tari din lume. In cadrul competitiei Miss Earth 2013, Ioana va purta pe marea scena din Filipine creatiile vestimentare semnate de Cristallini si Romona Cojocaru.
 
Miss Earth este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, "The Big Four Major Pageants", alaturi de Miss International, Miss Universe si Miss World. Iulia Monica Dumitrescu este detinatoarea titlului Miss Earth Romania 2012.

8 noiembrie 2013 20:45
Modifică setările cookies