• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Intarzieri de o ora la decolarea si aterizarea unor aeronave pe Aeroportul Otopeni

Intarzieri de o ora la decolarea si aterizarea unor aeronave pe Aeroportul Otopeni

Mai multe aeronave au decolat sau au aterizat pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ o ora, din cauza operatiunilor de degivrare. Pana acum, nicio cursa nu a fost anulata din cauza vremii, a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache.

"Nu avem curse anulate, sunt doar cateva situatii ivite din cauza conditiilor meteo nefavorabile", a spus Valentin Iordache, citat de Mediafax.
 
El a precizat ca o cursa de la Oradea nu a mai ajuns miercuri dimineata pe Aeroportul Otopeni intrucat aeronava care trebuia sa ajunga marti seara acolo a fost dirijata spre Timisoara, de unde va reveni in Bucuresti fara pasageri. Pasagerii de la Oradea vor fi adusi la Bucuresti cu o alta aeronava.
 
O cursa de la Iasi care urma sa ajunga in Capitala la ora 7.10 nu a mai decolat intrucat s-a constatat o defectiune la un senzor al aparatului de zbor. Pasagerii au fost coborati din aeronava si ar putea pleca spre Bucuresti cu urmatoarea cursa.
 
Iordache a precizat ca se fac opertiuni de degivrare pe toate aeroporturile, acestea fiind motivul pentru care zborurile au intarzieri atat la decolare cat si la aterizare.
 
Jumatatea de sud a tarii si Moldova sunt pana miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente si viscol.

12 decembrie 2012 09:30
Modifică setările cookies