• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, in Romania

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, in Romania

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, va fi organizata in premiera in Romania, pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia, informeaza un comunicat remis Mediafax de organizatori, Events.

Dupa ce anul 2013 s-a incheiat cu un festival in Miami la care 25.000 de oameni au dansat pana la epuizare, Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a intors si se pregateste sa revolutioneze 2014 cu turneul Unleash, se arata in comunicatul de presa.
 
Culori fosforescente, tunuri cu vopsea - pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea si pielea -, lasere spectaculoase, artificii, o productie impresionanta de talia Sensation sunt ingredientele turneului Unleash.
Fanii muzicii dance vor afla line up-ul in curand.
 
Singura regula a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.
 
In perioada 15 aprilie - 15 mai, biletele sunt disponibile la pretul promotional de 80 de lei. Incepand cu data de 16 mai pana in ziua dinaintea concertului, biletele costa 100 de lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 130 de lei. Biletele VIP nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 500 de lei. Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.
 
Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a inceput in 2006, in campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat cu asalt SUA, pozitionandu-se ca un eveniment unic, la care sute de mii de oameni au asistat si care imbina muzica, arta, dansul si culoarea.
 
Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) si Committee Entertainment, Life in Color inseamna conexiune - prin muzica, pasiune si mai ales culoare.

15 aprilie 2014 12:10
Modifică setările cookies