• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cea mai mare petrecere corporatista din lume

Cea mai mare petrecere corporatista din lume

O petrecere corporatista uriasa, considerata cea mai mare din lume, are loc saptamana aceasta in Emiratele Arabe Unite. Hotelurile si mall-urile au fost luate cu asalt de catre oaspetii chinezi, iar pe autostrada Dubai-Abu Dhabi nu sunt decat lungi siruri de autobuze branduite "2014 Nu Skin Success Trip", scrie CNN.

Nu Skin China, "bratul" chinez al companiei americane de produse de ingrijire personala si suplimente nutritive, vine cu 16.000 de angajati din China, Hong Kong, Taiwan si Macau, intr-o excursie corporatista. Iar asta inseamna afaceri ce valoreaza in jur de 20 de milioane de dolari, care ajung direct in statele EAU.

200 de zboruri au fost rezervate, au fost aranjate 40.000 de paturi in 40 de hoteluri si 409 autobuze au fost cerute de catre chinezi. Vizitatorii vin in grupuri de cate 2000 de oameni. Compania a inchiriat si uriasul parc Ferrari World si a organizat cine de afaceri de cate 8000 de persoane.

Anul acesta, compania marcheaza a 30-a aniversare. Dubai s-a lansat in cursa pentru gazduirea acestui eveniment in octombrie 2012 si a concurat cu Seoul, Macau si Singapore.

Anuntul castigatorului a fost facut in ianuarie anul trecut.


11 aprilie 2014 11:42
Modifică setările cookies